EXKLUZÍV BOR DEKANTÁLÓ
 
 

VÖRÖSBOR DEKANTÁLÓ

A Vörösbornak levegőre van szüksége. A vinturi vörösbor dekantáló tökéletesen átszellőzteti a bort amíg Ön megtölti poharát.

 

RED WINE AERATOR

Wine needs to breathe. Vinturi delivers perfect aeration in the time it takes to pour a glass. The original wine aerator.

 

TORONY

Elegáns torony, mely bölcsőként szolgál a Vinturi dekantálónak és kényelmessé teszi a bor szellőztetését. A kortárs dizájn miatt bármely asztal, pult vagy otthoni bár dísze lehet. Az innovatív két daraból álló kialakítás megkönnyíti a tárolását és tisztítását.

TOWER

The elegant Red Wine Tower cradles Vinturi and creates a dramatic presentation for conveniently aerating your wine. The contemporary design complements Vinturi and accents any table, countertop, or home bar. Innovative two piece design is easy to store and clean.

 
     
 

FEHÉRBOR DEKANTÁLÓ

A fehérbornak is levegőre van szüksége! Egy tévhit, hogy a fehérbort nem kell szellőztetni. AVinturi dekantáló kifejezetten a fehérbor eltérő sűrűségére és áramlási sebességére lett kifejlesztve. Az eredmény egy tökéletes dekantáló
kifejezetten fehérborhoz!

 

WHITE WINE AERATOR

White wine needs to breathe, too!
It's a longstanding myth that white
wine does not need aeration. The truth is that white wine displays the
same improvements with aeration as
red wine. Vinturi for White Wine has
different internal dimensions and flow rates. The result is perfect aeration specifically for white wine.

     

DEKANTÁLÓ SZETT

Egy toronyból és dekantálóból
álló szett, melyek tökéletesen
kiegészítik egymást, megkönnyítve
az ön számára a bor zamatának
igazi élvezetét.

 

AERATOR SET

An aerator and a tower set.
Which are perfectly fit each other.
Making it easier for you to enjoy
the real taste of the wine.

 

     
 

VINTURI SZŰRŐ

A szűrők bölcsőként illeszkednek a Vinturi dekantálóba, hogy felfogják a dogódarabokat és az üledéket. Mély kialakításuk meggátolja a túlfolyást. A szűrő 18/8-as sűrűségű rozsdamentes acélból készült, melyet a borászatban is használnak. Az 5 darabos csomag biztosítja, hogy mindig tiszta szűrőn keresztül élvezhesse kedvenc borait.

VINTURI FILTER

Vinturi filter screens nestle in the Vinturi red wine aerator to trap cork and sediment. Their deep design prevents clogging and overflow. The mesh is made from 18/8 stainless steel which is the same as used in wine making. The 5-pack ensures you always have clean filter screens to enjoy your wine.

     

"BORIMÁDÓ SZETT"

"2011 év elejétől!"

Azoknak akik mindkét fajta bor izét igazán ki szeretnék élvezni. A szett tartalmazza a fehér- és vörösborhoz való dekantálót is.

 

"WINELOVERS SET"

For the once who would love to get the most out of both types. This set contains one of each aerators.

     

 

VINTURI HORDOZHATÓ DEKANTÁLÓ "Új termék!"

A kompakt, hordozható változata a díjnyertes Vinturi dekantálónak. Kis mérete ellenére teljesen működőképes. Tartalmazza a karcsú és erős tokot is.

 

VINTURI TRAVEL

A compact, portable version of the award-winning Vinturi. Small yet fully functional. Includes sleek and sturdy hard case.